Enkeltsag

Ordet “enkeltsag” benyttes af inkassobureauer som et produkt for kunder der kun har behov for en enkelt sag.
Det er altså for at gøre inkasso muligt for kunder der ikke løbende oplever problemer med dårlige betalere.

Hvad er en enkeltsag?

Mange inkassobureauer har i tidens løb indført flere prisstrukturer i forbindelse med inkasso – hvor abonnement i en årrække har været særdeles populært blandt mange bureauer. Det har desværre også fået flere mindre kreditorer til helt eller delvist at holde sig fra at bruge de store inkassofirmaet, netop grundet en indviklet prissammensætning og uigennemskuelig for hvad man egentlig endte med at betale for en enkelt sag.

En enkeltsag inkasso er i sin enkelthed et produkt hvor kreditor har mulighed for at bestille en enkelt sag – uden at skulle binde sig på et abonnement eller en løbende løsning.
En sådan løsning gør det ofte mere transparent for kunden og dermed mere overskueligt hvad det koster at indkræve sine penge.

Enkeltsag

Har du brug for en enkeltsag til en ubetalt faktura?

Hvert år går små- og mellemstore danske virksomheder glip af over 30 mia. kroner i ubetalte fakturaer fra deres skyldnere – ofte vil en stor del af det beløb kunne være mindsket markant, hvis kreditor havde taget hånd om problemet med inkasso – uanset om det havde været hos en advokat med speciale i inkasso eller hos et inkassobureau.

Hvert år går mere end 3000 danske virksomheder konkurs – en hel del af dem kunne helt eller delvist være afværget, hvis man havde haft en bedre styring af likviditeten.

Mange virksomheder vælger desværre ikke at gøre brug af inkasso.

Årsagerne viser at være mange, en del af forklaringen skal findes i at mange fejlagtigt tror inkasso dels ikke er besværet værd, er ineffektivt og dels tilbyder få inkassobureauer mulighed for enkeltsager.

Hvad koster en enkeltsag?

Mange inkassofirmaer hjælper hver dag små og store kunder med deres inkasso – og rigtig mange ønsker ikke et dyrt abonnement eller binding – blot hvis man har en enkelt inkassosag eller måske blot en håndfuld i løbet af et år.
For vi ved vigtigheden af at få gjort noget ved sine ubetalte fakturaer – og prisen skal ikke være en begrænsning.

Derfor har man hos mange inkassofirmaer mulighed for enkeltsager og det vil muligt at køre “no cure no pay”.